Believe in yourself and fucking go for it!

Idag ska jag äntligen tillbaka till gymmet med min mor som skulle visa mig några stretchövningar för ryggen. Jag har ju på den senaste tiden utvecklat en kraftig smärta på sidan av ryggraden, höger sida. Detta innebär ju såklart att jag kanske inte alls kommer kunna köra några tyngder idag.

Jag ska iallafall börja med dom här stretchövningarna och se vart det leder. Hjälper inte det, så kommer jag få söka riktig hjälp för detta. Vi båda misstänker att det kan ha uppstått för att jag har haft så långt uppehåll ifrån träningen. Detta uppehåll beror ju på att jag har varit lite omotiverad den senaste tiden men jag ska försöka ändra på det nu, för jag vet vad jag vill och det är att fortsätta gymma.

Smärtan började hur som helst som ganska mild men gick snabbt över till extrem. Numera får jag knappt någon sömn för att jag vaknar så fort jag rör mig i sömnen pga smärtan. Och får man knappt någon sömn så orkar man inte med något annat i vardagen heller. Jag hoppas verkligen att min rygg inte är trasig för all framtid och att det går att reparera, annars vet jag inte vad jag gör eller vad jag kommer att sluta som...

Johanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress