Ryttarshopping

Igår rullade det in pengar på mitt bankkonto så jag passade på att shoppa lite ryttarutrustning till vintern, dels för att jag behöver uppgradera mig lite och dels för att  jag är missnöjd med färgerna jag har i min ägo just nu. Det slutade med att jag beställde dessa skönheter: 

 

Visst är dom riktigt läckra? Jag älskar brun färg när det kommer till häst och ryttarutrustning. Men min absoluta favoritfärg alla dar i livet är såklart turkos. En till sak som jag måste tillägga här är att jag har fått mycket goda nyheter idag. Kiruna Tidningen ville publicera mina bilder som jag fotade i stugan som jag och sambon var till. Länk till inläggen:

När jag inte trodde att det kunde bli bättre än så, så får jag även förfrågan om att följa med och fota en kvinnas häst(!!) och även en förfrågan om att fota bilder i en kvinnas blomsterbutik för att locka mer kunder åt henne. Det känns verkligen som att allt börjar rulla på nu för mig och det känns så fantastiskt bra! Min sambo skulle även kolla med annonsbladet om dom också möjligtvis skulle vilja publicera mina bilder eftersom han har jobbat med dom förut. Alltså ååh det känns verkligen superbra just nu och jag är så glad! Hoppas verkligen jag får min publicering för det skulle vara sååååå jäkla roligt.

 
Johanna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress