Som en enda stor köttbulle

Hej! Nu ligger jag här på loftet i stugan med matkoman i högsta hugg. Sambon fixade jättegod grillmat till oss. Jag har även hunnit vara ute och fota väldigt mycket idag så bildbomb kommer upp här när jag är hemma igen. Ska bli väldigt roligt att redigera och visa upp dom bilderna faktiskt. 

Blir en tidig kväll för mig för jag känner mig som en enda stor köttbulle just nu samtidigt som jag lyssnar på rättegångspodden. Om det nu skulle visa sig att jag inte somnar så tidigt så drar jag ut och fortsätter att fotografera lite mer. Det är ett fantastiskt fint område här ändå. Jag fick även se ett hav av löv trilla ner från träden när jag satt och tittade ut genom köksfönstret idag. Skulle egentligen bara ta en titt över älven och så fick jag en ännu finare utsikt. Två flugor i en smäll kan man väl säga.
Jag hoppas att jag orkar gå ut sen. Jag tycker faktiskt om tanken på nattbilder för dom är så otroligt mysiga om man nu lyckas få några riktigt bra. Tur att jag har en bra kamera i min ägo som kan lösa det mesta. T.ex om det är för ljust, för mörkt, rörelse och mycket mer. 
Johanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress